fredag den 16. april 2010


Vi har startet et nyt projekt op herhjemmme, vi skal have lært disse 2 unge drenge/mænd at det er nødvendig at lave mad for at man kan få noget at spise.
Så nu har jeg hjælp på hver dag, de hjælper på skift.
Igår var der tomatsuppe med ostegratineret brød, det skabte lidt morskab, de syntes det var sjovt at sidde foran ovnen og lave sjov med det at lave mad.
Gad vide om der er håb om at der bliver lært noget.

5 kommentarer:

 1. Det er i hvert fald et forsøg værd.

  SvarSlet
 2. godt gået! her er også to der över sig, desværre betyder det så gerne en ret gennemgående rengöring af kökkenet efter. men, vi må væbne os med tålmodighed, de må jo have lov til at lære og öve inden de kan det helt.
  held og lykke med projektet.
  kh.fra Island
  Frida

  SvarSlet
 3. til Eva: Ja det er et forsøg værd, håber det lykkedes.

  til Frida: Det med rengøring må være det næste de skal lære. Og tak for de gode ønsker.

  SvarSlet
 4. Jeg synes nu, det er godt, de har humor - og så skal de også nok lære noget :-)

  PS: Imponerende alle de sokker, du har strikket :-)

  SvarSlet
 5. Dengang jeg gik i skole havde vi et fag der hed. Husgerning og barnepleje , haha , da lærte vi alt fra bunden , først at koge et æg og senere de lidt mere spændende ting , men altså basal madlavning , og det har hængt ved lige siden , haha. Vi lærte osse hvordan man effektivt gjorde rent ,strygning og vask , samt påklædning og skift af spædbørn !! Det var tider , og tror ikke at det lige er der man lægger fokus i folkeskolen idag , hvilket egentlig er lidt af en skam , for det er jo viden / kompetencer man har resten af livet.

  SvarSlet